Sockerkaksbotten med vaniljgrädde. Klädd i grön marsipan
Sockerkaksbotten, blåbärssylt, vaniljgrädde. Klädd i blå marsipan
Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde. Klädd i rosa marsipan
Saltkola, persika, apelsin, brynt smör och rostad mandel
Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm, blåbärsgrädde, mandelspån
Sockerkaksbotten, vaniljkräm, äppelsylt, grädde, mandelspån. Dekorerad med säsongens frukter
Mörk, mjölk och Vit chokladmousse, saltkolasås och browniebotten
Kardemummamazarin botten, vaniljpannacotta och skogsbärsmousse
Vita anslagsbottnar, jordgubbssylt, vaniljgrädde, färska jordgubbar
Hasselnötsmaräng, choklad, grädde
Chokladbottnar, aprikossylt, hasselnötter, täckt i chokladtryffel
Mörk chokladmousse, limemarinerade hallon & kladdig browniebotten.
Bakad utan gluten, gelatin & mjölkprotein. Innehåller ägg
Hasselnötsmaräng, grädde och mandariner.
Kan fyllas med hallon mellan maj-augusti. Glutenfri
Vegetarisk med avokadoröra, ägg, fetaost, soltorkadtomat och potatissallad.
Rökt lax med pepparrot, räkröra med rödlök och dill, tonfiskröra och ägg
Leverpastejröra med saltgurka, salamiröra med pepparrot, kapris och cream cheese, ost & skinkröra med rödlök.